မင္းလြင္ၿပင္

လြင္ၿပင္မွာ အၿပံဳးေတြနဲ.ဆံုၾကမယ္ေနာ္..

Sunday, February 15, 2009

မန္းက်ည္းသီးငပိခ်က္



ခ်စ္သူမ်ားေန. အထိမ္းအမွတ္အၿဖစ္ မန္းက်ည္းသီးငပိခ်က္ေလး သံုးေဆာင္သြားၾကပါ သူငယ္ခ်င္းတို.
မန္းက်ည္းသီးအစိမ္းေတာင့္ ၁၅ေတာင့္ အညိုေရာင္အခြံကို ဓားနဲ.ၿခစ္..
မန္းက်ည္းသီးကို ညက္ေနေအာင္ေထာင္း....
ၾကက္သြန္နီ၊ ၿွဖဴ ကိုလည္းေထာင္းထား...
ဆီပူလာရင္ၾကက္သြန္နီ၊ ၿဖဴ နဲ.ဆႏြင္းမႈန္.နည္းနည္းထည္.
ၾကက္သြန္ႏြမ္းရင္ငရုတ္သီး၄ေတာင့္ (ၾကိုက္ရင္မ်ားမ်ားထည္.) ေထာင္းထားတဲ့မန္းက်ည္းသီးပါထည္.
ငပိကိုအရည္ေဖ်ာ္ၿပီးထည္.လိုက္ဦး..
ဆီၿပန္လာေအာင္ခ်က္ လိုရင္ေရနည္းနည္းထည္.ေပး..
ငံၿပာရည္ ။အခ်ိဳမႈန္. ထည္.
ၿမည္းၾကည္.လို.ၾကိုက္ရင္ စားလို.ရၿပီ..
က်ေနာ္ကေတာ့ခ်က္ၿပီးေနာက္ေန.မွစားတယ္..အရသာပိုေကာင္းတယ္..

**********

3 Comments:

At April 6, 2009 at 7:50 PM , Blogger Unknown said...

Look delicious !!

 
At April 25, 2009 at 7:02 AM , Blogger ကဗ်ာဦး said...

ဗိုက္ဆာလာတယ္
ဟီးးးးးးးးးးးးးးးးး

 
At April 25, 2009 at 7:03 AM , Blogger ကဗ်ာဦး said...

ဗိုက္ဆာလာတယ္
ဟီးးးးးးးးးးးးးးးးးးးးး

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home