မင္းလြင္ၿပင္

လြင္ၿပင္မွာ အၿပံဳးေတြနဲ.ဆံုၾကမယ္ေနာ္..

Friday, February 20, 2009

အ၇သာ၇ွိေသာ ၀က္ေခါင္းခ်ဥ္




က်ေနာ္. ၀က္ေခါင္းခ်ဥ္က နာရီပိုင္းအတြင္းစားႏိုင္ပါတယ္...

၀က္ေခါင္းကို စားခ်င္တဲ.အရြယ္ေလးေတြတံုးၿပီး အေမႊးေၿပာင္ေအာင္ႏႈတ္
ၿပီးရင္ ေရေႏြးနဲ.ေဆး..
ေရညွစ္ၿပီး၀က္ေခါင္းကို ထမင္းၾကမ္းနည္းနည္းနဲ. NAM POWDER အမႈန္.နဲ.နယ္လိုက္...
ဇလံုတခုထဲမွာထည္.ၿပီးဇကာေလးဘာေလးအုပ္ထားလိုက္( ယင္ေကာင္ေတြဘာေတြနားမွာစိုးလိုး)..
ၾကက္သြန္နီ.ၿဖဴ ကိုငရုတ္သီးမႈန္.နဲ.ေရာၾကိတ္ထား
(အႏွစ္မ်ားမ်ားစားခ်င္ရင္မ်ားမ်ားၾကိတ္)
အခ်ဥ္ၾကိုက္ရင္၀က္ေခါင္းနယ္ထားတာကို ၂နာရီထားပါ..မၾကိုက္ရင္ေတာ့ ၁နာရီပဲထားလိုက္..
၀က္ေခါင္းခ်ဥ္ရင္ထမင္းေတြဖယ္ၿပီး ၾကိတ္ထားတဲ့အႏွစ္ေတြနဲ.ေရာခ်က္လိုက္ေတာ့
ၾကာၾကာမခ်က္ရပါဘူး..နာရီ၀က္ဆိုရေလာက္ၿပီ...

NAM POWDER အမႈန္.ကို ထိုင္းဆိုင္ေတြမွာ ၀ယ္လို.ရတယ္..
NAM POWDER အမႈန္.ထုပ္ထဲမွာ ဆားထုပ္ပါတယ္..အဲဒိဆားကိုNAM POWDER အမႈန္.နဲ.ေရာလိုက္
၀က္ေခါင္းတေခါင္းဆို၇င္ အမႈန္.တ၀က္ေလာက္ပဲထည္.၇မယ္..


**********