ခရမ္းသီးႏွပ္ ( အစပ္ )
ခရမ္းသီးကို ေရေဆး ၿပီးရင္ပါးပါးလွီး
ၾကက္သြန္ ၿဖဴ .နီ ကို ငရုတ္သီးမႈန္.နဲ.ေရာေထာင္း ညက္ရင္
အိုးတလံုးထဲမွာ လွီးထားတဲ့ခရမ္းသီးရယ္ ေထာင္းထားတဲ့ ၾကက္သြန္နွစ္ ၊ ဆီမ်ားမ်ား၊ အငံ နဲ. အခ်ိဳမႈန္.ထည္.
ၿပီးရင္ ခရမ္းသီးကို ေက်ေအာင္နယ္ပါေနာ္ ၊ ေက်သြားၿပီဆိုရင္ လွီးထားတဲ့ငရုတ္သီးစိမ္းေတြ ထည္.ၿပီး ေယာက္မနဲ.နယ္ေနာ္ လက္ေတြစပ္ ကုန္မယ္...စိတ္ၾကိုက္နယ္ၿပီးရင္ မီးဖိုေပၚတင္ၿပီး မီးအေနေတာ္နဲ.တယ္လိုက္သိလား။ ဆီၿပန္လာၿပီဆိုရင္ အရသာေလးၿမည္းၾကည္. စိတ္ၾကိဳက္ၿဖစ္ၿပီဆိုရင္ စားလို.ရၿပီ..က်ေနာ္ကေတာ့ ခ်က္ၿပီးၿပီးခ်င္းမစားဘူး ေနာက္ေန.မွစားတယ္ အရသာ ပိုေကာင္းေအာင္လို.ေလ...ဆီနည္းရင္တူးကုန္မယ္ေနာ္ ဆီမ်ားမ်ားထည္. ။
သူငယ္ခ်င္းေတြ ၿမိန္ေရယွက္ေရ စားသြားၾကေနာ္ အားမနာနဲ.
**********
Labels: ဟင္းသီးဟင္းရြက္