မန္းက်ည္းသီးငပိခ်က္
ခ်စ္သူမ်ားေန. အထိမ္းအမွတ္အၿဖစ္ မန္းက်ည္းသီးငပိခ်က္ေလး သံုးေဆာင္သြားၾကပါ သူငယ္ခ်င္းတို.
မန္းက်ည္းသီးအစိမ္းေတာင့္ ၁၅ေတာင့္ အညိုေရာင္အခြံကို ဓားနဲ.ၿခစ္..
မန္းက်ည္းသီးကို ညက္ေနေအာင္ေထာင္း....
ၾကက္သြန္နီ၊ ၿွဖဴ ကိုလည္းေထာင္းထား...
ဆီပူလာရင္ၾကက္သြန္နီ၊ ၿဖဴ နဲ.ဆႏြင္းမႈန္.နည္းနည္းထည္.
ၾကက္သြန္ႏြမ္းရင္ငရုတ္သီး၄ေတာင့္ (ၾကိုက္ရင္မ်ားမ်ားထည္.) ေထာင္းထားတဲ့မန္းက်ည္းသီးပါထည္.
ငပိကိုအရည္ေဖ်ာ္ၿပီးထည္.လိုက္ဦး..
ဆီၿပန္လာေအာင္ခ်က္ လိုရင္ေရနည္းနည္းထည္.ေပး..
ငံၿပာရည္ ။အခ်ိဳမႈန္. ထည္.
ၿမည္းၾကည္.လို.ၾကိုက္ရင္ စားလို.ရၿပီ..
က်ေနာ္ကေတာ့ခ်က္ၿပီးေနာက္ေန.မွစားတယ္..အရသာပိုေကာင္းတယ္..
**********